Article Details
Magister voor nieuwe ouders
Bericht geplaatst op: 17-8-2015

Om te kunnen inloggen in magister en de schoolwebsite heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

In magister kunt u niet alleen de cijfers inzien maar in de loop van het jaar ook inschrijven voor de tafeltjesavonden. Inschrijven voor de tafeltjesavonden kan alleen door de éérste ouder in magister

De gebruikersnaam bestaat uit uw éérste voorletter, eventuele tussenvoegsels en de volledige achternaam (alles aan elkaar geschreven zonder streepjes)

Let op, de inlognaam is gegenereerd zoals u op het inschrijf formulier heeft opgegeven. Bijvoorbeeld als u heeft opgegeven J.van Dalen (Johannes van Dalen) maar uw roepnaam is Hannes dan is de inlognaam jvandalen.

In enkele gevallen kan het voorkomen dat er dezelfde inlognamen zijn. In zo een geval komt er het cijfer 1 achter de inlognaam.

Uw wachtwoord kunt u opvragen door via www.ignatiusgymnasium.nl in op het inlog icoon van "magister voor leerlingen en ouders" te klikken. In het scherm wat verschijnt ziet u de optie "wachtwoord vergeten"

Kies hiervoor en volg de instructies.

(helaas is het zo dat als u een verkeerde naam invult of uw e-mailadres niet bekend is er toch de melding verschijnt dat er een mail verstuurd is)

Indien u problemen met aanvragen heeft of andere vragen kunt u die per mail richten aan magistervragen@ignatiusgymnasium.nl

Wilt u in die mail uw volledige naam en ook de naam van uw kind en de klas in vermelden?Terug