Article Details
Harpoen wint School Media Awards
Bericht geplaatst op: 19-4-2015

Schoolkrant Harpoen sleept prijzen in de wacht17 april 2015
Met trots kan de redactie van de Harpoen, de schoolkrant van het Ignatius anno 1918, bekend maken dat zij op 17 april 2015 de volgende prijzen heeft gewonnen tijdens de School Media Awards, een prijzencompetitie georganiseerd door onze Arnhemse drukker ApprenticeXM:

 

nummer 1 in de categorie 'Beste Interview van Nederland'

nummer 2 in de categorie 'Beste Vormgeving van Nederland'

 

Er deden meer dan vijftig scholen door het hele land mee aan de competitie. Het betrof de editie 'Paarse Vrijdag', onze vorige editie. Het winnende interview betrof het interview met Eli Hamel (gevreesde afdelingsleider klas 2, tevens gevreesde Duits docent) over zijn kledingstijl. Lees dit interview nu online terug op http://issuu.com/deharpoen/docs/hpwinter2014 op pagina 35/39. 

 

De redactie is natuurlijk verheugd met dit nieuws en complimenteert vooral Berend Markhosrt, de schrijver van dit interview. Dankzij hem hebben de Ignatianen nu uiteraard een terechte reden om trots te zijn op hun schoolkrant. Om bijna niet te zeggen: "schreeuw het van de daken". 

 

De volgende Harpoen, helemaal in stijl van het aanstormende Koningsdag, komt uit in de week van 20 april! Houd ons verder in de gaten door ons te ‘liken’ op Facebook Vanaf nu zijn we niet meer te stoppen, hoor!

 

Tahrim Ramdjan en To Wiersma

hoofdredactie Harpoen

 Terug